Amint ígértem!
A tésztasaláta mellé gyakran készített burgonyás bundás hús.
Csirkemellet vagy pulykamellet felszeletelünk, kiklopfoljuk, sózzuk, borsozzuk.
A burgonyás massza hozzávalói: 3 db. tojás
3 evőkanál liszt
3 evőkanál tejföl
3 db. kisebb nyers burgonya
1 kis fej hagyma
2 gerezd fokhagyma
só, bors, petrezselyem
A tojásokat felverjük, beletesszük a sót, borsot, apróra vágott petrezselymet, lisztet, tejfölt, hagymát, fokhagymát.Jól kikeverjük, majd nagy lyukú reszelőn belereszeljük a nyers burgonyát.Összekeverjük.
Kb. 70-80 dkg husihoz elég ennyi massza.
Olajat forrósítunk, a hússzeleteket először lisztbe, majd a burgonyás masszába forgatjuk és sütjük.
Ha már unod a rántott húst és a panírozást...egyszerű és különleges!
2010. június 27., vasárnap
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
0 megjegyzés:
Megjegyzés küldése