2011. november 28., hétfő

erdei-gyümölcs krémes piskóta

A piskóta tésztának nagyon hálás vagyok. Amikor a mit süssek, ami gyorsan kész kérdés felmerül, akkor piskóta a válasz. Feltekerve vagy rétegezve, csokisan vagy gyümölcsösen, gesztenyésen, esetleg lekvárral...ezer féle a variáció, ezért megunhatatlan.

A piskóta recept itt olvasható, a piskótalapok közé a csokikosárkákba töltött krém került, a tetejére kakaóport szórtam.
Ez lett belőle:


4 megjegyzés:

Okki írta...

Nagyon guszta! :)

Barbi írta...

Ez aztán a krémes finomság!!! Micsoda színek! Nagy sóhajok közepette, elsomfordálok a konyhába.
:D

Éva írta...

Nagyon mutatós és finom süteményt csináltál !

trollanyu írta...

Nagyon jól mutat és tuti finom is lehet:) Nagyon szeretjük az ilyen krémes sütiket, nálunk mindig sikere van:)

Related Posts with Thumbnails